gossip

Emilia Clarke din Game of Thrones este cea mai sexy femeie in viata


16/10/2015

Emilia Clarke sau "mama dragonilor" din serialul Game of Thrones a primit titlul de cea mai sexy femeie in viata.

Emilia Clarke, in varsta de 28 de ani, a fost desemnata de catre cei de la revista Esquire "cea mai sexy femeie in viata in 2015".

Actrita este cunoscuta in urma rolului lui Daenerys Targaryen, o femeie puternica si senzuala, dar si o "mama a dragonilor" din serialul HBO de succes Game of Thrones. Ea a jucat si rolul lui Sarah Connor din Terminator Genisys ce a rulat in cinematografele de la noi in aceasta vara. Fanii o mai cunosc si sub numele de Dany.

Cei de la revista scriu despre Emilia ca este o actrita extrem de sexy si talentata, dar in acelasi timp cu picioarele pe pamant. Ii plac rolurile de fata dura, dupa cum isi alege personajele.

In ce priveste rolul din Game of Thrones, Emilia spune: "Am avut doua scene care nu imi spuneau mai nimic. Atunci m-am apucat sa fac ceea ce face oricine - m-am documentat bine si de pe internet". Ce trebuia sa faca nu a fost prea usor, caci presupunea scene de amor salbatic si scene nud, in una dintre ele este violata de noul ei sot in noaptea nuntii. La un moment dat a avut nevoie sa ia o pauza in care sa bea un ceai (este londoneza!), sa planga putin pentru a se descarca, iar apoi a revenit la filmari. Rolul lui Targaryen i-a adus doua nominalizari la premiile Emmy.

Emilia in Game of ThronesIn ce priveste pictorialul pentru revista, Clarke apare in ipostaze senzuale, semi-nud, care au pus pe jar fanii din intreaga lume. Emilia Clarke le urmeaza pe Penelope Cruz si Scarlett Johansson, actrite care au fost si ele numite, in trecut, cele mai sexy femei in viata, de aceeasi publicatie.


Emilia Clarke - Sarah Connor in Terminator Genisys

 


 

Galerie foto
Emilia Clark Emilia Clark Emilia Clark Emilia Clark Emilia Clark Emilia Clark Emilia Clark Emilia Clark Emilia Clark Emilia Clark Emilia Clark Emilia Clark Emilia Clark Emilia Clark Emilia Clark Emilia Clark Emilia Clark

gossip