gossip

Ericson Core va lansa un remake la "Point Break", fara Keanu Reeves


31/07/2015

"Point Break", in regia lui Ericson Core, este un remake dupa cel lansat in 1991, in care apareau Patrick Swayze si Keanu Reeves.

 

Remake-ul "Point Break" este produs de Alcon Entertainment si Warner Bros. Scenariul ii apartine lui Kurt Wimmer, cel care a lucrat si la remake-ul Total Recall din 2012. Wimmer va fi co-producator alaturi de Broderick Johnson, Andrew Kosove, John Baldecchi si Chris Taylor.

Ericson Core va regiza continuarea Point Break. Core a fost director de imagine la The Fast and the Furious din 2001.

Din distributie fac parte Édgar Ramírez, Luke Bracey, Teresa Palmer si Ray Winstone. Luke va interpreta rolul jucat anterior de Keanu Reeves, Winstone va juca fostul rol al lui gary Busey in original. Initial, rolul lui Bodhi trebuia preluat de Gerard Butler (fostul rol al lui Patrick Swayze), dar negocierile cu acesta au esuat, astfel ca va fi interpretat de Edgar Ramirez (Zero Dark Thirty).

Tot pentru rolul lui Bodhi au mai fost curtati Tom Hardy, Colin Farrell, Hugh Jackman, Jeremy Renner, Chris Hemsworth si Garrett Hedlund.

De asemenea, pentru rolul lui Johnny Utah pe lista s-au aflat actori precum Taylor Kitsch, Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson, Chris Pine, Chris Pratt si Sam Claflin.

Filmul prezinta povestea unui agent FBI infiltrat intr-o echipa de atleti de sporturi extreme si suspecteaza de planuirea unor jafuri fara precedent. Aflat sub acoperire, si cu viata pusa in pericol, el incearca sa dovedeasca ca acesti sportivi sunt arhitectii unor crime pe piata financiara a lumii.

Filmarile au avut loc in America de Nord, America de Sud, Asia si Europa. In film sunt prezentate cadre din sporturi extreme precum snowboarding, wingsuit flying, catarare libera pe munte, motocross de mare viteza si surfing pe valuri periculoase. Una dintre cele mai interesante cadre s-au filmat si la Cascada Angel.

James Le Gros, care joaca rolul fostului presedinte in original, apare si in remake in rolul unui membru FBI.

Remake-ul Point Break, distribuit international de Warner Bros. si Lionsgate, va ajunge in cinematografele din Romania pe 25 decembrie 2015, adus de Ro Image.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip