gossip

„ESSENCE“ ,un spectacol de balet contemporan ,Sambata ,26 noiembrie,Ora 20:00 ,la CinemaPRO.


1/11/2016

Tema centrală a spectacolului „ESSENCE“ este fericirea.
Orice finalitate şi-ar propune omul, orice drum ar alege să urmeze, orice ţeluri şi-ar stabili pentru existanţă, obiectivul principal al vieţii sale rămâne fericirea, singurul scop, unica raţiune a fiinţei umane de a exista. 
 
Dansatori: Ana Mihai, Carla Waltner, Denisa Anastasiu, Cristian Hariga, Ionuţ Diniţă
 
Regia şi coregrafia: Vanda Ştefănescu 
 
Producător: Asociaţia Culturală Casa de Balet.
 
Biletele se gasesc la casa de bilete a CinemaPRO si online pe www.eventim.ro
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip

 • BEATLES'N'JAZZ – 12 mai 2017 ora 20:30 la CINEMA PRO. BEATLES'N'JAZZ – 12 mai 2017 ora 20:30 la CINEMA PRO.

   The Beatles a fost unul dintre grupurile a cărui muzică a fost cea mai influentă pentru era rock care a urmat Grupul a fost alcătuit din John Lennon (vocal, chitară ritmică), Paul McCartney (vocal, chitară bas),George Harrison (chitară solo) şi Ringo Starr (baterie). Ei au avut ca ţintă generaţiile de tineri rezultate de după al Doilea Război Mondial, în Anglia,SUA, etc.  Fără dubiu, "The Beatles" este unul din cele mai faimoase şi de succes grupuri în istoria muzicii rock, contorizând peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.
   

 • Hai la comedia Chat Chat Chat sa vezi peste ce surprize poti sa dai atunci cand iti cauti sufletul pereche pe chat! Joi, 20 aprilie, la ora 20:00, la Cinema Pro Hai la comedia Chat Chat Chat sa vezi peste ce surprize poti sa dai atunci cand iti cauti sufletul pereche pe chat! Joi, 20 aprilie, la ora 20:00, la Cinema Pro

  Chat Chat Chat – umor in doza concentrata, ritm trepidant, personaje caricaturizate pe care oricine le poate recunoaste cu usurinta in jurul sau si un subiect actual: trecerea de la socializarea clasica in baruri, cafenele, parcuri la socializarea pe internet, si buclucurile care pot rezulta cand lumea virtuala se suprapune peste lumea reala.
   
  Inainte de spectacol faci selfi-uri cu prietenii la cabina foto pusa la dispozitie de Momentos. Dupa spectacol socializezi si faci selfie cu actorii! Primesti, pe loc, pozele tiparite cadou.