gossip

Evangeline Lilly se afla in negocieri pentru rolul principal feminin din super productia Ant-Man


7/02/2014

Dupa ce i-au ales pe Paul Rudd, Michael Douglas si Michel Pena, Marvel se afla in negocieri cu Evangeline Lilly pentru rolul feminin principal din Ant-Man.

Filmul este regizat de Edgar Wright, in timp ce producatorul este Kevin Feige, Wright ocupandu-se de scenariu alaturi de Joe Cornish. 
 
Michael Douglas il va juca pe omul de stiinta Hank Pym. "Povestea lui Hank Pym este foarte importanta in universul Marvel si stiam de la inceput ca avem nevoie de un actor versatil si cu experienta." a spus presedintele Marvel, Kevin Feige. "Ne bucuram ca Michael Douglas a acceptat sa faca parte din echipa noastra si suntem siguri ca va oferi acelasi farmec si curaj, calitati pe care le au toate personajele sale", a explicat acesta.
 
 
 
Pana acum nu s-a stabilit care va fi rolul lui Lilly, surse sustinand ca actrita ar urma sa interpreteze rolul fiicei lui Pym si iubita lui Lang (Paul Rudd), chiar daca in benzile desenate aceasta relatie de rudenie nu exista. 
 
 
Cel mai recent film in care a jucat Evangeline Lilly a fost The Hobbit: The Desolation of Samug. Actrita, devenita celebra cu serialul Lost, a spus despre personajul ei din trilogia The Hobbit ca "este nesabuita uneori, nu asculta de nimeni si n-ar ezita sa te ucida".  Insa, acesta este un personaj cu totul nou, care nu apare in cartea lui Tolkien.Regizorul Peter Jackson si scenaristii au creat acest personaj pentru a largi universul din Mirkwood Forest si pentru a aduce in prim plan si un personaj feminin, asa cum se intampla cu Arwen in trilogia Lord of The Rings.
 
Ant-Man urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA incepand cu 31 iulie 2015.
 
 
Sursa:Procinema.ro

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip

 • BEATLES'N'JAZZ – 12 mai 2017 ora 20:30 la CINEMA PRO. BEATLES'N'JAZZ – 12 mai 2017 ora 20:30 la CINEMA PRO.

   The Beatles a fost unul dintre grupurile a cărui muzică a fost cea mai influentă pentru era rock care a urmat Grupul a fost alcătuit din John Lennon (vocal, chitară ritmică), Paul McCartney (vocal, chitară bas),George Harrison (chitară solo) şi Ringo Starr (baterie). Ei au avut ca ţintă generaţiile de tineri rezultate de după al Doilea Război Mondial, în Anglia,SUA, etc.  Fără dubiu, "The Beatles" este unul din cele mai faimoase şi de succes grupuri în istoria muzicii rock, contorizând peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.
   

 • Hai la comedia Chat Chat Chat sa vezi peste ce surprize poti sa dai atunci cand iti cauti sufletul pereche pe chat! Joi, 20 aprilie, la ora 20:00, la Cinema Pro Hai la comedia Chat Chat Chat sa vezi peste ce surprize poti sa dai atunci cand iti cauti sufletul pereche pe chat! Joi, 20 aprilie, la ora 20:00, la Cinema Pro

  Chat Chat Chat – umor in doza concentrata, ritm trepidant, personaje caricaturizate pe care oricine le poate recunoaste cu usurinta in jurul sau si un subiect actual: trecerea de la socializarea clasica in baruri, cafenele, parcuri la socializarea pe internet, si buclucurile care pot rezulta cand lumea virtuala se suprapune peste lumea reala.
   
  Inainte de spectacol faci selfi-uri cu prietenii la cabina foto pusa la dispozitie de Momentos. Dupa spectacol socializezi si faci selfie cu actorii! Primesti, pe loc, pozele tiparite cadou.