gossip

Evangeline Lilly se afla in negocieri pentru rolul principal feminin din super productia Ant-Man


7/02/2014

Dupa ce i-au ales pe Paul Rudd, Michael Douglas si Michel Pena, Marvel se afla in negocieri cu Evangeline Lilly pentru rolul feminin principal din Ant-Man.

Filmul este regizat de Edgar Wright, in timp ce producatorul este Kevin Feige, Wright ocupandu-se de scenariu alaturi de Joe Cornish. 
 
Michael Douglas il va juca pe omul de stiinta Hank Pym. "Povestea lui Hank Pym este foarte importanta in universul Marvel si stiam de la inceput ca avem nevoie de un actor versatil si cu experienta." a spus presedintele Marvel, Kevin Feige. "Ne bucuram ca Michael Douglas a acceptat sa faca parte din echipa noastra si suntem siguri ca va oferi acelasi farmec si curaj, calitati pe care le au toate personajele sale", a explicat acesta.
 
 
 
Pana acum nu s-a stabilit care va fi rolul lui Lilly, surse sustinand ca actrita ar urma sa interpreteze rolul fiicei lui Pym si iubita lui Lang (Paul Rudd), chiar daca in benzile desenate aceasta relatie de rudenie nu exista. 
 
 
Cel mai recent film in care a jucat Evangeline Lilly a fost The Hobbit: The Desolation of Samug. Actrita, devenita celebra cu serialul Lost, a spus despre personajul ei din trilogia The Hobbit ca "este nesabuita uneori, nu asculta de nimeni si n-ar ezita sa te ucida".  Insa, acesta este un personaj cu totul nou, care nu apare in cartea lui Tolkien.Regizorul Peter Jackson si scenaristii au creat acest personaj pentru a largi universul din Mirkwood Forest si pentru a aduce in prim plan si un personaj feminin, asa cum se intampla cu Arwen in trilogia Lord of The Rings.
 
Ant-Man urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA incepand cu 31 iulie 2015.
 
 
Sursa:Procinema.ro

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip

  • 
Noaptea Devoratorilor de Publicitate la CinemaPro Noaptea Devoratorilor de Publicitate la CinemaPro


    Dupa 19 editii de success, din 29 noiembrie, "Noaptea Devoratorilor de Publicitate" se muta la CinemaPro, cinematograful de langa centrul Vechi.
     

  • 

KINOdiseea 2014 -Festivalul de film pentru copii la Cinema Pro
KINOdiseea 2014 -Festivalul de film pentru copii la Cinema Pro


    KINOdiseea – Festivalul International de Film pentru Copii si Familie isi deschide portile vineri, 14 noiembrie, ora 19:00, la Cinema Studio, cu premiera de gala a filmului Finn. Regizorul Frans Weisz si actorul principal Mels van der Hoeven vor impartasi experientele lor de la filmari, intr-o discutie libera cu publicul.