gossip

Familia Griswold are parte de o "Vacanta cu peripetii"


28/08/2015

O vacanta pe care nimeni nu o va uita ce a fost pusa la cale de Rusty Griswold (Ed Helms -The Hangoover). In film joaca si Chevy Chase, Chris Hemsworth si Christina Applegate.

Rusty Griswold, interpretat de Ed Helms cunoscut si din trilogia The Hangoover, revine in atentia publicului cu noi aventuri in Vacanta cu peripetii/Vacation.

Din dorinta de a mai condimenta casnicia, dar si pentru a se apropia pe cei doi fii ai sai, Rusty porneste alaturi de ei intr-o calatorie  prin tara cu destinatia Walley World, un parc de distractii.

Christina Applegate interpreteaza aici rolul sotiei lui Rusty. Nu trebuie sa mai amintim ca socoteala de acasa nu se va potrivi cu cea de pe drum, astfel ca intreaga lor calatorie se va transforma intr-o aventura de neuitat.

Din distributie fac parte Ed Helms, Christina Applegate, Skyler Gisondo, Chris Hemsworth, Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Leslie Mann.

Regia Vacation este semnata de John Francis Daley si Jonathan M. Goldstein, dupa un scenariu scris de  Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley si John Hughes.

Comedia "Vacanta cu peripetii" ajunge in cinematografe vineri, 28 august, distribuit de Freeman Entertainment.

 

gossip