gossip

"Fantastic Four": Invisible Woman - puterile Femeii Invizibile sunt explicate de Dr. Michio Kaku


28/07/2015

20th Century Fox a lansat un clip in care Dr. Michio kaku explica stiinta din spatele puterii pentru Invisible Woman.
 

 


Fantastic Four ofera o adaptare a originalului lui Marvel a celei mai vechi echipe de supereroi. In centrul povestii sunt patru tineri care se teleporteaza intr-un univers paralel, periculos, care le altereaza forma fizica in moduri socante. Cu vietile date peste cap, membrii echipei trebuie sa invete cum sa foloseasca noile abilitati si sa-si uneasca fortele pentru a salva Pamantul de un fost prieten devenit acum dusman.

Prima familie a lui Marvel ii include pe  Miles Teller ca Reed Richards (Mr. Fantastic), starul din “House of Cards” Kate Mara ca Sue Storm (The Invisible Woman), vedeta din Fruitvale Station si Chronicle Michael B. Jordan in rolul lui Johnny Storm (The Human Torch) si actorul din The Adventures of Tintin Jamie Bell in rolul Ben Grimm (The Thing).  Toby Kebbell (Dawn of the Planet of the Apes) este Doctor Doom alaturi de Reg E. Cathey (“The Wire”) care il intruchipeaza pe Dr. Franklin Storm, dar si Tim Blake Nelson (O Brother, Where Art Thou?) ca Harvey Elder, cunoscut ca si The Mole Man.

Fantastic Four este regizat de josh Trank (Chronicle), dupa un scenariu de Simon Kinberg  (X-Men: Days of Future Past), care este si producator de altfel.

Fantastic Four, distribuit de Odeon Film, ajunge in cinematografe pe 7 august, in varianta 3D.

 

gossip