gossip

Fantastic Four nu va avea un sequel?!


11/08/2015

Incasarile slabe din box-office din acest weekend i-au facut pe cei de la 20th Century Fox sa se gandeasca de doua ori inainte de a face o continuare la Fantastic Four.

 

Desi studiourile anuntasera inainte de lansarea Fantastic Four ca va avea si o continuare, rezultatele slabe din box office rastoarna deciziile. Review-rile negative si numarul scazut de spectatori au contribuit la stoparea oricarui sequel pentru Fantastic Four. Este considerat cel mai slab film cu eroi marca Marvel. Nimeni nu se astepta la un asemenea impact negativ.

In schimb, Deadpool, care de curand a primit si un trailer, ar putea merge inainte si cu o a doua parte. Ba chiar se aude ca din distributie ar face parte personajul Cable, liderul echipei X-Force.

In prezent, 20th Century Fox lucreaza la filmul X-Force, dar nu au fost date publicitatii nume din distributie.

Daca zvonurile se vor dovedi adevarate, filmarile ar trebui sa inceapa la finalul acestui an sau in 2016, pentru ca lansarea sa fie pe 9 iunie 2016 pentru Fantastic Four 2.

Nu se stie daca scenaristii Rhett Reede si Paul Wernick sau regizorul Tim Miller vor lucra la follow-up, insa Ryan Reynolds si-a exprimat dorinta de a reveni pe platourile de filmare pentru continuare.

Deadpool va avea premiera in cinematografe pe 12 februarie 2016, distribuit de Odeon Film, iar Deadpool 2 ar putea fi lansat in 2018.
 

 

gossip