gossip

Festivalul de Film Documentar Astra Film Sibiu: Inscrierile au loc pana pe 20 aprilie


25/02/2015

Festivalul de Film Documentar Astra Film se va desfasura in perioada 6-11 octombrie la Sibiu, iar regizorii, producatorii si distribuitorii de filme din toata lumea isi pot inscrie, pana in 20 aprilie, cele mai recente productii.

Cea de-a XXII-a editie a Festivalului de Film Documentar Astra Film va avea loc in perioada 6-11 octombrie, in municipiul Sibiu.
 
Astfel, regizori, producatori si distribuitori de filme din toata lumea sunt invitati sa isi inscrie cele mai recente productii in una din cele patru sectiuni competitionale: International (filme din toata lumea), Europa Centrala si de Est (filme produse in si despre aceasta regiune), Romania (filme care fac o radiografie a societatii romanesti) si Student (filme realizate de regizori debutanti in cadrul unor scoli de film sau programe de specialitate).
 
Filmele pot fi inscrise pana in 20 aprilie si trebuie sa fie produse dupa 1 ianuarie 2013.
 
Potrivit organizatorilor, Astra Film Festival este "primul si cel mai important festival de cinema documentar din Romania si unul dintre cele mai prestigioase evenimente de profil din lume, recunoscut pentru selectia diversa si inedita de filme, programe tematice, sesiuni de Q&A cu autorii, discutii panel, masterclass-uri, concerte, expozitii sau lansari de carte".
 
Anual, sute de filme sunt prezentate publicului care poate descoperi astfel realitati si fragmente de viata ale oamenilor din diverse colturi ale lumii.

gossip