gossip

Filmarile pentru "Kingsman 2" vor lua startul in 2016


2/10/2015

Filmul de actiune al lui Matthew Vaughn " Kingsman: The Secret Service" a prins foarte bine la public. Filmarile la cea de-a doua parte vor lua startul anul viitor.

Cu un asa succes rasunator,  Kingsman: The Secret Service nu putea sa fie lipsit si de o continuare. Pana in prezent, studiourile 20th Century Fox nu au anuntat daca Taron Egerton (Eggsy) va reveni in rolul principal, dar nici daca Vaughn isi va relua scaunul de regizor. Cert este ca filmarile au fost stabiulite a incepe in aprilie 2016. Egerton era in carti pentru filmul celor de la Lionsgate  Robin Hood: Origins.

Astfel, daca filmarile vor incepe prin aprilie 2016, lansarea Kingsman 2 ar putea avea loc undeva prin primavara/vara lui 2017.

Cu aceeasi actori, desi asa ar da bine, continuarea acestui film ar trebui sa se ridice, daca nu sa depaseasca, priza la public si incasarile primei parti.

Va reamintim ca din distributia primei parti au facut parte actorii  Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Mark Hamill, Sofia Boutella si multi altii.
 

gossip