gossip

Filmul "Furia: Eroi anonimi", cu Brad Pitt, debuteaza pe primul loc in box office-ul nord-american


20/10/2014


Filmul "Furia: Eroi anonimi/ Fury", regizat de David Ayer, cu Brad Pitt si Shia LaBeouf in distributie, a debutat pe prima pozitie in box office-ul nord-american, cu incasari de 23,5 milioane de dolari de vineri pana duminica, potrivit boxofficemojo.com.
 



Filmul spune povestea unui sergent american, supranumit Wardaddy, si a echipajului de cinci soldati al unui tanc Sherman, din aprilie 1945, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Wardaddy, interpretat de Brad Pitt, isi duce soldatii intr-o misiune sinucigasa in spatele liniilor inamice.

 Pe 19 octombrie, lungmetrajul a fost proiectat in premiera in inchiderea Festivalului de Film de la Londra, in prezenta actorului Brad Pitt si a regizorului David Ayer. Clare Stewart, directorul Festivalului de Film de la Londra, descria acest lungmetraj de razboi ca fiind "o realizare cinematografica rasunatoare", care urma sa aduca evenimentului cinematografic de anul acesta "o incheiere monumentala".

"Domeniile Oxfordshire si Bovingdon Airfield din Hertfordshire au fost casa noastra timp de 12 saptamani, anul trecut, asadar sa prezentam filmul la premiera europeana este pentru noi ca o reintoarcere acasa", a spus regizorul David Ayer la Festivalul de la Londra.

In alta ordine de idei, actorul Shia LaBeouf s-a taiat pe fata si a renuntat la un dinte pentru a face un rol cat mai credibil in "Furia: Eroi anonimi". Informatiile au fost dezvaluite de Logan Lerman, colegul de platou al lui LaBeouf, care a acordat recent un interviu pentru editia britanica a revistei GQ.



"Eram la cabina de machiaj si faceau sa para ca a fost taiat pe fata. I-am spus ca arata bine, dar el a zis ca nu par reale. Apoi s-a ridicat si a spus: ‘Vreti sa vedeti ceva amuzant? Fiti atenti aici...`. A scos un cutit si s-a taiat pe fata. Si-a redeschis ranile pe parcursul filmarilor. Sunt reale.", a povestit Logan Lerman pentru publicatia britanica.

Cat despre dinte, se pare ca Shia LaBeouf nu si l-a scos singur. El a cerut ajutorul unui stomatolog. "Nu si-a scos singur dintele, s-a dus la dentist pentru asta, dar da, a fost o cerinta ciudata", a mai spus Lerman in cadrul aceluiasi interviu.

Pelicula "Furia: Eroi anonimi" va avea premiera in Romania pe 24 octombrie.

Foto: Splash News

gossip