gossip

Filmul "Spy/Spioana", incasari de peste 32 de milioane de dolari in primul weekend


8/06/2015

Filmul "Spy/Spioana", o productie a studiourilor 20th Century Fox, cu Melissa McCarthy in rolul principal, a reusit sa faca incasari de peste 32 de milioane de dolari in primul weekend de la lansare.

"Spy/Spioana" a fost difuzat in 3.711 locatii. In prima zi de lansare, pe 5 iunie,  a facut incasari de 10,3 milioane de dolari. Filmul, cu review-uri foarte bune, a adunat spectatorii dornici sa o vada pe actrita Melissa McCarthy, dar si pe Jude Law, Jason Statham.
 
 
Susan Cooper, interpretata de nimeni alta decat Melissa McCarthy, este o angajata neobisnuita CIA, ea fiind o fosta profesoara. Prin acest job de analist, ea spera ca viata ei va deveni mult mai interesanta, plina de adrenalina dat fiind faptul ca va putea lua parte la misiuni extrem de periculoase. Ii place sa se implice, astfel ca de multe ori il ajuta pe prietenul ei Bradley Fine, interpretat de Jude Law, atunci cand acesta este pe teren.
 
Susan lasa munca de birou si se ofera voluntar pentru a lucra sub acoperire si a se infiltra in lumea periculoasa a unei traficante de arme pe nume Rayna Boyanov, interpretata de Rose Byrne.
 
Filmul in regia si scenariul lui Paul Feig, ce are actiune si comedie din plin, este produs de Feigco Entertainment, Chernin Entertainment si distribuit in Romania de Odeon Cineplex. 
 
 

 

 

gossip