gossip

Fiul lui Tom Hanks, Chet, joaca in Fantastic Four


3/08/2015

Aventurile supeeroilor din Fantastic Four vor putea fi vazute la CinemaPRO, in avanpremiera, pe 5 si 6 august, de la 21:30. Iata ce nu stiati despre filmul distribuit in cinematografe de Odeon Film.

 

Fantastic Four este regizat de Josh Trank, dupa un scenariu de Simon Kinberg, Jeremy Slater, Stan Lee. Din distributie fac parte Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan, Jamie Bell.- si Chet Hanks.

Pentru intreaga lume, ei sunt Cei 4 Fantastici. Echipa trebuie sa invete cum sa-si stapaneasca abilitatile si sa colaboreze pentru a salva Terra de o teribila amenintare.

Michael. B. Jordan a fost incurajat de Chris Evan, care l-a jucat initial pe Johnny Storm in Fantastic Four din 2005 si continuarea acestuia, sa ia acest rol. Chris Evans i-a spus lui Jordan ca poate face acest rol si ca va fi extrem de amuzant, asa cum nu se asteapta, la filmari.

Melodia din trailer este aceeasi de la Broadchurch (2013).

Inainte ca rolul lui Susan Storm/The Invisible Woman sa fie al lui Kate Mara, la auditii au mai participat si Saoirse Ronan (Byzantium, The Way Back, The Grand Budapest Hotel), Allison Williams (The Simpsons, Peter Pan Live!, American Dreams), Emmy Rossum (Before I Disappear, Poseidon, The Day After Tomorrow, Law & Order) si Margot Robbie (Suicide Squad, Tarzan, Focus, The Wolf of Wall Street).

Uniformele celor 4 Fantastici sunt cat se poate de noi si fresh, de izolare cum le spune Jordan, la care s-a muncit mult. Spre deosebire de filmele anterioare, noile costume arata incredibil.

Uniformele pe care fantasticii le poarta in calatoria in Negative Zone au la baza modelul celor din Fantastic Four "Future Foundation".

Terry Crews si-a aratat interesul pentru a fi Ben Grimm.

Pentru rolul primit de Miles Teller, Reed Richards/Mister Fantastic, au mai fost la auditii si Kit Harington, Anton Yelchin, Richard Madden, Jack O'Connell.

Pentru rolul lui Dr. Doom, care va fi interpretat de Toby Kebbell, au mai dat probe Eddie Redmayne, Jack Huston, Domhnall Gleeson si Sam Riley.

Filmul a fost inspirat de trilogia lui Sam Raimi Spider Man (2002-2007), The Fly al lui David Croenberg din 1986, Chronicle al lui Josh Trank din 2012.

Acesta este al doilea film Marvel pentru Tim Blake Nelson si Kate Mara, care au mai aparut in Universul Cinematic Marvel. Nelson in The Incredible Hulk din 2008 si Kate Mara in Iron Man 2 din 2010.

Lansat la 10 ani de la original, Fantastic Four din 2015 este considerat un reboot.

Michael B. Jordan a fost prima alegere, si ultima, a regizorului filmului Josh Trank pentru rolul lui Johnny Storm.

Miles Teller este primul american care il interpreteaza pe Reed Richards. Predecesorii sai au fost  Alex Hyde-White si Ioan Gruffudd, britanici. In contrat, Jamie Bell este primul actor britanic care il joaca pe Ben Grimm/The Thing, actorii anteriori fiind americani Michael Bailey Smith si Michael Chiklis.

Potrivit lui Toby Kebbell, cea mai grea parte din film a fost aceea de a face vocea lui Dr. Doom cat mai bine.

Chet Hanks, fiul lui tom Hanks, isi face debutul in lungmetraj cu Fantastic Four, interpretand personajul Jimmy Grimm.

Miles Teller (Reed Richards/Mr. Fantastic) si Michael B. Jordan (Johnny Storm/The Human Torch) au mai jucat impreuna in That Awkward Moment (2014).

Fiecare dintre cei trei membri masculini Fantastic Four au avut anterior roluri de boxeuri:  Jamie Bell - Billy Elliot (2000), Michael B. Jordan - Creed (2015) si Miles Teller - Bleed for This (2015).

Fantastic Four, distribuit de Odeon Film, este prezentat in avanpremiera la CinemaPRO pe 5 si 6 august, lansarea oficiala fiind pe 7 august in cinematografe.

 

gossip