gossip

Fratii lui Paul Walker vor filma scenele de actiune din "Furios si iute 7"


17/04/2014

Caleb si Cody Walker, fratii actorului Paul Walker, decedat pe 30 noiembrie intr-un accident de masina, vor contribui la completarea unor scene de actiune in "Furios si iute 7", conform unor informatii postate pe pagina de Facebook a productiei.

Caleb si Cody Walker vor filma anumite scene de actiune in locul fratelui lor si "vor completa lacunele ramase in productie".
 
"Faptul ca ii avem pe platoul de filmare ne-a facut sa ne simtim ca Paul este, de asemenea, alaturi de noi", au precizat producatorii filmului pe pagina de Facebook a productiei.
 
Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, dupa ce automobilul Porsche GT Carrera, condus de prietenul sau, Roger Rodas, a depasit spatiul carosabil si s-a izbit de un stalp si de un copac, explodand la cateva secunde dupa impact. Actorul si soferul automobilului, de asemenea decedat in accident, participasera cu putin timp inainte la o gala de caritate organizata in beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan, care a devastat statul Filipine.
 
 
La momentul producerii accidentului, Paul Walker se afla intr-o pauza de la filmarile pentru a saptea parte a francizei "Furios si iute", iar dupa moartea actorului, filmarile au fost intrerupte.
 
Filmarile vor fi reluate la sfarsitul lunii aprilie, in Abu Dhabi, iar Paul Walker, care a interpretat in cinci dintre cele sase pelicule ale celebrei francize rolul agentului FBI Brian O'Conner, va aparea in filmul "Furios si iute 7" cu ajutorul graficii digitale, dupa rescrierea scenariului.
 
"Furios si iute" este programat pentru lansare in luna aprilie 2015, cu noua luni mai tarziu decat fusese prevazut anterior, au anuntat studiourile de productie Universal.
 
Paul Walker si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul "Monster in the Closet".
 
 
Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si nelinistit". incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).
 
Actorul a devenit celebru jucand in franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013 a fost lansat in Statele Unite ale Americii lungmetrajul "Hours", in care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat in drama politista "Zona de pericol/ Brick Mansions", care va avea premiera in Romania pe 25 aprilie 2014.
 
Sursa: Mediafax.ro

gossip