gossip

"Furious 7", cel mai profitabil film al seriei "Fast & Furious"


14/04/2015

La aproape doua saptamani de la lansare, "Furious 7" a reusit sa faca incasari record de 800 de milioane de dolari pe plan international.

Furious 7 se pare ca este cel cel mai bun din seria Fast & Furious avand in vedere incasarile record in mai putin de doua saptamani de la lansarea sa in cinematografe.
 
Furious 7 a depasit 800 de milioane de dolari incasari din difuzarile pe plan global si este primul din serie care se apropie de miliardul de dolari.
 
Furious 7 a cucerit topurile mondiale din prima. Fanii seriei au vizionat filmul si pentru a aduce un omagiu lui Paul Walker, dar si pentru a vedea ultimele secvente filmate cu acesta.
 
Franciza a trecut lejer de 3 miliarde de dolari din incasari, pe plan international.
 
In China, Furious 7 a cucerit primul loc in topul vizionarilor la debut, cu incasari de 68,9 milioane de dolari in primul weekend de lansare. In Rusia, fa fel, cu incasari de 15 milioane de dolari, in Polonia, 1,9 milioane de dolari.
 
In "Furious 7" , Vin Diesel, Paul Walker si Dwayne Johnson conduc distributia care continua aventurile din franciza care si-a cladit renumele pe viteza. Alaturi de ei ii vom revedea pe Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky si Lucas Black, favoritii fanilor din toata lumea, dar si figuri noi in franciza, precum Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel and Kurt Russell. 
 
Capitolul al saptelea al seriei de un succes fenomenal e regizat de James Wan dupa un scenariu de Chris Morgan, si e produs de Neal H. Moritz, Vin Diesel si Michael Fottrell.
 
Din distributie fac parte Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky, Lucas Black, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel, cu Kurt Russell si Jason Statham.
 
Furious 7 este distribuit in Romania de RoImage Film Distribution.

gossip