gossip

Game of Thrones va avea cel putin opt noi sezoane, plus spinoff-uri


3/08/2015

Nu pot fi decat vesti bune despre productia HBO "Game of Thrones" devenita un fenomen mondial. Povestea merge mai departe.

 

In urma cu ceva vreme se auzea ca drama Game of Thrones va avea cel putin sapte sezoane, dar vestile bune au continuat sa curga astfel ca vor fi mai mult de atat.

"Nu am discutat ca dupa sapte sezoane punem punct", spune Michael Lombardo de la HBO. "Intrebarea este cat vom merge mai departe dupa aceste sapte sezoane? Am filmat sase, discutam despre sapte. David Benioff si Dan Weiss cred ca vor mai fi alte doua dupa cele sase. Imi place ca vin cu astfel de idei, iar noi incercam sa facem totul sa fie bine", mai adauga oficialul.

"Inca mai sunt o multime de povesti care ar putea fi spuse. Depinde de George RR Martin, Dan si Davis ca povestea sa curga lin in continuare. Nu s-a discutat mai mult", mai spune Lombardo.

In prezent se filmeaza la sezonul sase in Belfast, Nordul Irlandei si alte locatii ca substituent pentru Westeros.

Autorul George RR Martin, ale carui carti s-au dovedit a fi un boom incredibil pentru HBO, are in plan sapte carti din serie. Pana acum nu s-a stabilit o data exacta pentru lansarea urmatorului sezon intitulat "The Winds of Winter".

In ce priveste cel mai mare mister - daca Jon Snow este mort sau nu, Lombardo spune: "Mort inseamna mort. El este mort. Din tot ce am auzit, vazut si citit, Jon Snow este mort". Chiar si asa, speculatiile curg in continuare.
 

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip