gossip

"Gangsteri de Legenda/Legend" conduce box-office-ul romanesc


21/10/2015

"Gangsteri de Legenda/Legend", cu Tom Hardy in rolurile principale - ale gemenilor Kray, Ronnie si Reggie, se afla in fruntea box-office-ului din Romania. In weekend-ul de lansare a debutat pe primul loc.

In pelicula distribuita de Freeman Entertainment "Gangsteri de legenda/Legend",  Tom Hardy interpreteaza rolurile gemenilor Ronnie si Reggie Kray. "Gangsteri de Legenda/Legend" a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc in weekend-ul lansarii, cu un total de 28.917 spectatori si incasari de 562.773 lei.
 
Tom a declarat ca are o munca amuzanta, iar faptul ca interpreteaza un dublu rol, de gemeni, i se pare extrem de atractiv.
 
Actorul a filmat cateva cadre si in Londra, la care a afisat un look demn de un gangster de temut - un superb costum in trei piese, accesorizat cu ochelari si trabuc. Desigur, si atitudinea corespunzatoare unui asemenea rol.
 
Brian Helgeland semneaza scenariul si regia filmului. Din distributie mai fac parte Christopher Eccleston, David Thewlis, Tara Fitzerald si Taron Egerton.

Filmul "Gangsteri de Legenda/Legend" a fost urmat in clasamentul incasarilor de "Martianul/Martian" (cu Matt Damon), care a cumulat un numar de 20.360 spectatori si venituri in valoare de 487.299 lei, locul trei in box office-ul acestui weekend i-a revenit filmului "Crimson Peak", cu 16.050 bilete vandute in valoare de 301.994 lei.

Program CinemaPRO "Gangsteri de Legenda/Legend"

 

gossip