gossip

"Get Hard/Mare si Tare", din 27 martie la cinema


6/03/2015

Will Ferrell si Kevin Hart face o echipa de exceptie in cel mai nou film al lui Etan Cohen "Get Hard/Mare si Tare". Filmul ajunge pe marile ecrane pe 27 martie.

Dupa ce este arestat si condamnat la 10 ani de inchisoare pentru frauda, multi milionarul James King (Will Ferrell) primeste un ragaz de doar 30 de zile pentru a-si organiza afacerile si a lasa totul in ordine. Panicat, acesta apeleaza la Darnell (Kevin Hart) sa il pregateasca pentru viata de dupa gratii. Desi James este convins ca Darnell a facut puscarie, acesta din urma este doar un tip muncitor si onest cu o mica afacere, pe care incearca sa o mentina pe linia de plutire. Nu a incalcat legea niciodata si nu are nici macar o amenda de circulatie.
 
Trecand prin tot felul de probe si surprize, incearca impreuna sa il transforme pe James intr-un tip mare si tare, dar descopera, in acelasi timp, ca s-au inselat in multe privinte si si-au format pareri gresite inclusiv unul despre celalalt.  
 
Comedia „Mare si Tare‟, productie Warner Bros. Pictures si Gary Sanchez Productions, poate fi vazuta pe marile ecrane incepand cu 27 martie. 
"Get Hard/Mare si tare" este regizat de Etan Cohen, iar scenariul a fost scris de Jay Martel, Ian Roberts, Etan Cohen. Will Ferrell este, de asemenea, si producator al filmului, alaturi de Adam McKay si Chris Henchy. Filmul este distribuit in Romania de Freemant Entertainment.
 
Din distributie fac parte Will Ferrell, Kevin Hart, Tip „T.I.“ Harris, Alison Brie, Craig T. Nelson.

gossip