gossip

"Godzilla vs. Kong" ajunge pe marile ecrane in 2020


15/10/2015

Studiourile Warner Bros. si Legendary Pictures vor face un parteneriat care ii va aduce impreuna si pe Godzilla si King Kong. Acest lucru se va intampla abia in 2020.

A fost aleasa aceasta data pentru ca francizele sa mearga mai departe cu filmele ce sunt deja programate sa apara in cinematografe:  Kong: Skull Island  ce va fi lansat pe 10 martie 2017,  – dar si Godzilla 2 ce va avea premiera pe 8 iunie 2018.

Cei de la Monarch sunt responsabili de trezirea bestiei in Godzilla din 2014, din Oceanul Pacific. Ei vor extinde misiunile cu ajutorul a mai multor lansari, printre care si continuarea la Godzilla.

Trio-ul de filme initial este “Kong: Skull Island” in 2017 si “Godzilla 2” in 2018, urmate de “Godzilla vs. Kong” doi ani mai tarziu. Productia pentru “Kong: Skull Island” va incepe pe 19 octombrie.

In timp ce Legendary mentine parteneriatul cu Universal Pictures, filmele Godzilla raman sa fie produse in colaborare cu Warner Bros., care vor distribui Kong ca parte din franciza.

Warner Bros. si Legendary au lansat “Godzilla” in luna mai 2014, cu specificatia ca pe 8 iunie 2018 sa lanseze Godzilla 2. Legendary a cerut drepturile asupra personajelor clasice aditionale ale lui Toho din universul Godzilla, care ii include pe Rodan, Mothra si King Ghidorah. Acest lucru nu poate decat sa pregateasca terenul pentru povestea centrata in jurul lui Monarch si ancorate de Godzilla, King Kong, si alte personaje faimoase.

Tom Hiddleston va juca  in “Kong: Skull Island” alaturi de Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, Tian Jing, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham si Toby Kebbell. De regie se va ocupa Jordan Vogt - Roberts, iar scenariul va fi scris de Max Borenstein, John Gatins, Dan Gilroy si Derek Connolly.

Thomas Tull si Jon Jashni de la Legendary vor produce filmul impreuna cu Mary Parent. Alex Garcia si Eric McLeod, ca si producatori executivi. Warner Bros. va lansa filmul in variante 3D si IMAX 3D. Filmul va fi lansat pe 10 martie 2017.

Gareth Edwards va fi regizor pentru “Godzilla 2”, scenariul va fi al lui Max Borenstein. Legendary se va ocupa de productie alaturi de Mary Parent, iar Alex Garcia va fi producator executiv. Warner Bros. va lansa filmul pe 8 iunie 2018.

 

gossip