gossip

"Goosebumps", cu Jack Black, din noiembrie in cinematografe


29/10/2015

Jack Black este gata sa se lupte cu toate personajele demonice ale scriitorului RL Stine intr-un singur film - Goosebumps!

 

"Goosebumps" este un film ce se bazeaza pe o serie de carti dedicate copiilor, dar si pe serialul de televiziune din 1990. In ultima vreme, studiourile se folosesc de nostalgie pentru a impresiona audienta, adaptand carti, jocuri video, jucarii, etc. Astfel, Goosebump ajunge sa reinvie pe marile ecrane.

Tim Burton a vrut initial sa produca filmul in 1998, dar totul a picat intre timp.

"Goosebumps" este regizat de Rob Letterman, iar din distributie fac parte vedete precum  Jack Black, Amy Ryan, Ken Marino, Dylan Minnette, Odeya Rush, Jillian Bell si Ryan Lee.

Povestea se desgfasoara intr-un mic orasel, unde tanarul Zach Cooper (Dylan Minnette) o intalneste pe Hannah (Odeya Rush), o frumusete de fata care ii este is vecina. Cand Zach afla ca Hannah are un tata misterios care se dovedeste a fi RL Stine (Jack Black). Acesta este si autorul bestsellerului "Goosebumps".

Stine este extrem de ciudat.... este prizonierul propriei sale imaginatii, monstrii faimosi din cartile sale sunt reali, iar autorul trebuie sa protejeze cititorii. Cum? Trebuie sa inchida la loc monstruozitatile in carti.

Pana la acest punct, Zach ii elibereaza intentionat, iar ei incep sa terorizeze oraselul. Astfel, rezolvarea problemei ajunge in mainile lui Stine, Zach si Hannah.

"Goosebumps" este adus in Romania de InterCom Film, si va rula in cinematografe incepand cu 13 noiembrie 2015.

 

"Goosebumps/Goosebumps: Iti facem parul maciuca"

 

gossip