gossip

"Goosebumps", cu Jack Black, ne sperie cu un nou trailer


20/10/2015

La nici o luna de la primul trailer, Sony a lansat si un al doilea pentru productia "Goosebumps" in care Jack Black detine rolul principal.

Filmul este inspirat de legendarul, dar misteriosul autor RL Stine. Goosebumps reprezinta o intreaga serie de povesti de groaza pentru cei mici. Stine a fost cel mai bine vandut autor din America pentru trei ani la rand, si a fost numit, in 2003, cel mai bun autor de povesti pentru copii din toate timpurile de catre cei de Cartea Recordurilor. A surclasat-o chiar si pe JK Rowling, autoarea seriei Harry Potter.

In Goosebumps, Jack Black interpreteaza o alta versiune a autorului, care traieste alaturi de fiica sa Hannah (Odeya Rush). Ea este intrigata de sosirea noului vecin, Zach (Dylan Minette). Dar atunci cand Zach si prietenul sau (Ryan Lee) deschid accidental unul dintre manuscrisele originale ale lui Stine...elibereaza haosul, odata cu toate ciudateniile pamantului si toate creaturile posibile ce erau inchise in carte.

Stine este extrem de ciudat.... este prizonierul propriei sale imaginatii, monstrii faimosi din cartile sale sunt reali, iar autorul isi protejeaza cititorii tinand inchisi toti monstrii. Din nefericire, vecinii curiosi dau peste cap totul, iar povestile devin realitate.

"Goosebumps" este regizat de Rob Letterman, iar din distributie fac parte vedete precum  Jack Black, Amy Ryan, Ken Marino, Dylan Minnette, Odeya Rush, Jillian Bell si Ryan Lee.

"Goosebumps" este adus in Romania de InterCom Film, si va rula in cinematografe incepand cu 13 noiembrie 2015.

 

gossip