gossip

Guy Ritchie il aduce, din nou, pe David Beckham pe marile ecrane


16/06/2015

Guy Ritchie si David Beckham sunt buni prieteni si au colaborat de-a lungul timpului pentru diverse proiecte. Se zvoneste ca fostul fotbalist ar face parte din distributia " Knights of the Roundtable: King Arthur", care este acum in productie.

Cei care l-au criticat pe Ritchie si al sau Sherlock Holmes din 2009 se pot simti acum ofensati de zvonul potrivit caruia David Beckham, barbatul faimos - in egala masura - ca a jucat fotbal si sa a pozat in lenjerie intima, va face echipa cu regizorul britanic in cea mai noua productie ce are ca sursa de inspiratie legenda Regelui Arthur.
 
Despre personajul lui David Beckham, creditat de IMDB ca Blackleg Leader, va fi unul nedemn ce nu poate scoate sabia Excalibur din piatra si se va infuria cand tanarul Arthur, interpretat de Charlie Hunnam, are succes.
 
Se mai zvoneste si ca fotbalistul va avea un rol in adaptarea  The Man From U.N.C.L.E a lui Ritchie, ce va fi lansata pe data de 14 august.
 
Knights of the Roundtable: King Arthur este programat sa ajunga in cinematografe pe 22 iulie 2016. Din distributie fac parte Jude Law, in rolul lui Vortigen, Katie McGrath, Elsa, Astrid Berges Frisbey, Guinevere.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip