gossip

Harrison Ford se intoarce in Star Wars dupa 30 de ani


19/02/2013

La 70 de ani, Harrison Ford nu doar ar putea sa-l joace din nou pe Indiana Jones in cel de-al cincilea film din serie care se afla in pre-productie, veteranul actor si-a dat acceptul sa-l joace din nou pe Han Solo.

Spiritele s-au incins la Hollywood dupa ce Latino Review a scris ieri ca Harrison Ford a negociat cu Disney reintoarcerea intr-una dintre cele mai de succes francize cinematografice ale tuturor timpurilor. Ford sa afla inca in discutii cu Disney si J.J. Abrams care va fi regizorul noii trilogii din franciza Star Wars.Disney a anuntat ca pe langa noua trilogie Star Wars VII, VIII si IX ce va fi lansata pe o perioada de 6 ani incepand cu 2015, producatorii Lawrence Kasdan si Simon Kinberg lucreaza la filme spin-off-uri ce vor urmari personaje separate din Star Wars.  In aceasta situatie, filmarile la Star Wars: Episodul 7 ar trebui sa inceapa in acest an, cel mai tarziu  in 2014.


Zvonurile ca Harrison Ford l-ar putea interpreta din nou pe Han Solo in cea de-a saptea parte a seriei Razboiul Stelelor au aparut inca din luna noiembrie 2012 cand presa americana a anuntat ca actorul american ar putea primi un onorariu de 10 milioane de dolari pentru rolul din noul film.

Harrison Ford l-a interpretat pe Han Solo in primele trei parti ale seriei de succes create de George Lucas. Actorul ar putea reintra in pielea acestui personaj in Star Wars: Episodul 7 la aproape 30 de ani de la ultima interpretare. Actorul american nu este singurul dornic sa revina, Mark Hamill si Carrie Fisher, interpretii lui Luke Skywalker si printesei Leia fiind si ei dispusi sa joace din nou rolurile care i-au consacrat.


Datorita succesului fenomenal pe care l-a avut cu Han Solo, Harrison Ford a devenit unul dintre cei mai puternici actori de la Hollywood, dupa aproape 15 ani in care s-a luptat sa atinga succesul. In 1977, George Lucas si-a dorit la casting pentru rolurile masculine principale pe aproape toti tinerii actori talentati din industrie la acel moment. Inital, Lucas nu a vrut sa ii ofere rolul lui Ford, pentru ca nu dorea sa foloseasca aceiasi actori din filmele anterioare. In schimb, l-a rugat pe Ford sa ii ajute pe actorii Mark Hamill (Luke Skywalker) si Carrier Fisher (Leia) sa repete replicile.


Cu toate acestea relatia lui Harrison Ford cu personajul Han Solo a fost mereu una complicata.  Harrison Ford a dezvaluit intr-un interviu pentru ABC in 2010 ca si-a dorit ca Han Solo sa moara in Episode VI: Return of the Jedi, insa a fost crutat datorita faptului ca un personaj mort nu mai avea puterea sa vanda atat de multe jucarii. Nu de putine ori, Harrison Ford a vorbit cu raceala despre Han Solo si Star Wars: "Han Solo ca personaj nu a fost foarte interesant pentru mine." sustinea actorul in 2010."Nu am inteles Star Wars, nu cred ca il inteleg acum, insa mi-a facut placere sa fac parte din grupul care a facut filmele" a mai declarat actorul in acelasi interviu.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip

 • BEATLES'N'JAZZ – 12 mai 2017 ora 20:30 la CINEMA PRO. BEATLES'N'JAZZ – 12 mai 2017 ora 20:30 la CINEMA PRO.

   The Beatles a fost unul dintre grupurile a cărui muzică a fost cea mai influentă pentru era rock care a urmat Grupul a fost alcătuit din John Lennon (vocal, chitară ritmică), Paul McCartney (vocal, chitară bas),George Harrison (chitară solo) şi Ringo Starr (baterie). Ei au avut ca ţintă generaţiile de tineri rezultate de după al Doilea Război Mondial, în Anglia,SUA, etc.  Fără dubiu, "The Beatles" este unul din cele mai faimoase şi de succes grupuri în istoria muzicii rock, contorizând peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.
   

 • Hai la comedia Chat Chat Chat sa vezi peste ce surprize poti sa dai atunci cand iti cauti sufletul pereche pe chat! Joi, 20 aprilie, la ora 20:00, la Cinema Pro Hai la comedia Chat Chat Chat sa vezi peste ce surprize poti sa dai atunci cand iti cauti sufletul pereche pe chat! Joi, 20 aprilie, la ora 20:00, la Cinema Pro

  Chat Chat Chat – umor in doza concentrata, ritm trepidant, personaje caricaturizate pe care oricine le poate recunoaste cu usurinta in jurul sau si un subiect actual: trecerea de la socializarea clasica in baruri, cafenele, parcuri la socializarea pe internet, si buclucurile care pot rezulta cand lumea virtuala se suprapune peste lumea reala.
   
  Inainte de spectacol faci selfi-uri cu prietenii la cabina foto pusa la dispozitie de Momentos. Dupa spectacol socializezi si faci selfie cu actorii! Primesti, pe loc, pozele tiparite cadou.