gossip

Henry Cavill spune pas rolului lui Superman din Suicide Squad


25/08/2015

Unul dintre cele mai asteptate trailere ale verii a fost "Suicide Squad", cu Jared Leto in rolul lui The Joker. Unul dintre cele mai asteptate filme ale lui 2016 este Suicide Squad. Se va ridica, oare, la inaltimea asteptarilor?

Intr-un interviu acordat recent pentru Metro, interpretul lui Superman Henry Cavill a confirmat faptul ca nu va juca in Suicide Squad, dar exista posibilitatea unui rol intr-un potential sequel.

Pe de alta parte, fanii nu sunt foarte socati ca Superman nu va fi prezent in noul film, chiar daca Kal-El este parte din aceasta lume, nu este o regula ca trebuie sa fie prezent in fiecare film.

In acelasi mod functioneaza si Iron Man. Chiar daca nu apare in toate filmele Marvel, nu inseamna ca nu mai exista sau nu are priza buna la public.

Warner Bros. l-a angajat pe David Ayer sa se ocupe de regie, mai ales ca ei cred ca Ayer poate scoate la lumina tot ce este mai bun in povestea Suicide Squad.

In regia lui David Ayer, Suicide Squad reuneste nume importante de actori precum Will Smith - Deadshot, Joel Kinnaman - Rick Flagg; Margot Robbie - Harley Quinn; Jai Courtney - Captain Boomerang; Cara Delevingne - Enchantress; Karen Fukuhara - Katana; Adewale Akinnuoye-Agbaje - Killer Croc; Jay Hernandez - El Diablo si Adam Beach - Slipknot.

O agentie secreta guvernamentala condusa de Amanda Walker (Viola Davis) numita ARGUS creeaza o echipa de lucru formata din bad guys - Suicide Squad. Ei trebuie sa execute diferite misiuni periculoase in schimbul unei penitente reduse.

“Suicide Squad”, produs de Warner Bros. Pictures, ajunge pe marile ecrane pe 6 august 2016. Va fi adus in Romania de Freeman Entertainment.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip