gossip

"Hitman: Agent 47", un film bazat pe unul dintre cele mai populare jocuri video


27/06/2015

20th Century Fox a lansat primul trailer pentru "Hitman: Agent 47" in regia lui Aleksander Bach. Filmul se bazeaza pe celebrul joc video si va fi lansat in cinematografe pe 28 august 2015.

"Hitman: Agent 47" este o adaptare cinematografica dupa unul dintre cele mai populare jocuri video. Personajul principal este interpretat de Rupert Friend ce are rolul unui asasin programat genetic sa omoare - o masina de ucis perfecta. El este cunoscut dupa ultimele doua cifre din codul de bare tatuat pe spate si gat.
 
Hitman este rezultatul a unor ani de studiu astfel ca este unul dintre cei mai puternici, poate atinge viteze record, plus ca este si foarte inteligent.
 
Cea mai noua tinta a sa este o mega-corporatie - Sindicatul, care pune la cale dezvaluirea trecutului Agentului 47 pentru a crea o armata de ucigasi a caror abilitati sa le intreaca pe ale sale.
 
Agentul face echipa cu o tanara pe nume Katia care il poate ajuta sa ii doboare inainte ca inamicii sa puna planul lor diabolic in aplicare.
 
Rupert Friend nu a fost prima optiune a producatorilor pentru rolul Agentului 47. Paul Walker ar fi putut juca acest rol, dupa terminarea filmarilor la Fast&Furious, daca nu s-ar fi intamplat tregicul accident in urma caruia si-a pierdut viata.
 
 
"Hitman: Agent 47" are regia semnata de Aleksander Bach , scenariul apartine lui Michael Finch si lui Kyle Ward. Din distributie fac parte Zachary Quinto, Rupert Friend, Ciarán Hinds, Thomas Kretschmann, Prince William E. Morris, Helena Pieske.
 
Filmul este distribuit in cinematografe de Odeon Cineplex si va rula incepand cu 28 august 2015.
 

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip