gossip

Horror-ul "Sinister 2" , din august la cinema


6/07/2015

Horror-ul "Sinister 2" ajunge in cinematografe la aproape trei ani de la prima parte, iar Scott Derrickson ramane doar in postura de scenarist.

"Sinister 2" are regia semnata de Ciaran Foy, iar Scott Derrickson semneaza scenariul alaturi de  C. Robert Cargill. Cei doi au colaborat si la prima parte Sinister din 2012, in care juca si Ethan Hawke.

Horror-ul ii are in distributie pe Shannyn Sossamon, James Ransone, Nicholas King (in rolul lui Bughuul), Michael Hall D'Addario, Clare Foley.

Continuarea este o productie eOne si Blumhouse Productions, iar Focus Features si Gramercy Pictures sunt distribuitori internationali. In Romania filmul va fi adus de InterCom Film.
 

"Sinister 2" are loc la ceva timp dupa evenimentele socante din prima parte. Sossamon, o mama extrem de protectoare, si gemenii sai de 9 ani (cei doi sunt frati in realitate - Robert si Dartanian Sloan) se muta intr-o locuinta la tara. Nimeni nu stie ca noua lor casa este batuita de spiritul malefic Bughuul.

Bughuul va incerca sa ademeneasca pe unul din gemeni sa isi ucida familia, precum si sa filmele totul.

Detectivul So&So isi continua munca de investigator. De altfel, el si spiritul malefic sunt singurele personaje care au aparut si in filmul original. Bughuul poate fi tradus ceva de genul Boogeyman.

In Sinister 2 vor putea fi observate cam aceleasi elemente de baza ca in primul, dar tratate diferit. Filmul este inspirat de "Children of the Corn" al lui Stephen King, si le ofera investigatorului si spiritului mai multa personalitate. Filmul contine scene de violenta, sangeroase, imagini si un limbaj dur.

"Sinister 2" va fi lansat in cinematografe pe 21 august 2015.

gossip