gossip

"Hotel Transylvania 2", din octombrie in cinematografe


26/06/2015

Productia Sony Pictures Animation a lansat primul trailer pentru "Hotel Transylvania 2" ce va ajunge in cinematografe pe 30 octombrie.

 
Sony Pictures Animation prezinta cea mai monstroasa comedie a anului, "Hotel Transilvania 2"!
 
Totul pare sa se schimbe in bine la Hotel Transylvania ... politica rigida lui Dracula se schimba el deschizand usile hotelului si oamenilor. Dar in spatele sicrielor inchise Drac este ingrijorat de faptul ca a lui adorabil nepot pe jumatate om, pe jumatate vampir Dennis, nu da semne de a fi vampir.
 
Drac recurge la prietenii lui Frank, Murray, Wayne si Griffin pentru ai oferi nepotului sau Dennis un training monstruos intr-o tabara speciala.  Dar nimeni  nu stie ca morocanosul tata a lui Drac, Vlad este pe cale de a face o vizita de familie la hotel.
 
Şi cand Vlad afla ca stra-nepotul sau nu este un sange pur – iar oamenii sunt acum bineveniti la Hotel Transilvania - lucrurile incep sa nu mai mearga atat de bine !
 
Adam Sandler, Steve Buscemi, Kevin James, David Space, Selena Gomez, Andy Samberg, Keegan-Michael Key, si Mel Brooks sunt cei care isi imprumuta vocile in animatia "Hotel Transylvania 2".
 
Regia "Hotel Transylvania 2" este semnata de Genndy Tartakovsky, iar scenariul de Adam Sandler si Robert Smigel.
 
"Hotel Transylvania 2" este distribuit in cinematografele din Romania de InterCom Film si va avea premiera pe 30 octombrie 2015.
 
 
 
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip