gossip

"Hotel Transylvania 2", un record in box-office-ul lunii septembrie


28/09/2015

Drac Pack pare sa fie noul detinator al box-office-ului lunii septembrie 2015. Hotel Transylavia 2 a avut un debut excelent. La fel ca prima parte lansata in 2012.

Un weekend bun pentru debutul Hotel Transylvania 2. S-a situat peste predecesorul sau si peste detinatorul recordului acestei luni, cu aproape 5 milioane de dolari peste. Cifra estimata este undeva la 47,5 milioane de dolari.

De vineri pana duminica, in SUA,  filmul animat in care se poate auzi vocea lui Adam Sandler in rolul lui Dracula, a fost zilnic mai bun decat predecesorul sau.

Totul se schimba in bine in Hotel Transylvania 2. Monstrul cel mare s-a mai relaxat si si-a deschis usile hotelului oamenilor. Drac este putin ingrijorat pentru adorabilul sau nepot Dennis, jumatate om, jumatate vampir, caci este prea umanizat.

In timp ce Mavis isi viziteaza rudele oameni impreuna cu Johnny (Andy Samberg), "Vampa" Drac vrea sa il bage pe Dennis in antrenamente monstruoase.

Vizita batranului Vlad (Mel Brooks) ii ia prin surprindere. Iar cand acesta afla ca stra-nepotul sau nu este un vampir pur sange, iar oamenii se pot caza acum la Hotel Transylvania, lucrurile se schimba.

Genndy Tartakovsky regizeaza si cea de-a doua parte a animatiei, dupa un scenariu scris de Adam Sandler si Robert Smigel.

Hotel Transylvania va avea premiera in cinematografe pe 30 octombrie 2015, distribuit de InterCom Film.

Pe locul al doilea in clasamentul Box Office Mojo se afla The Intern, cu 18,22 milioane de dolari. In rolurile principale ii puteti vedea pe Anne Hathaway si Robert De Niro. Acesta este al doilea cel mai bun rezultat pentru cei de la Nancy Meyers, dupa It's Complicated din 2009.
         
Internul este un vaduv de 70 de ani, Ben Whittaker (Robert De Niro), care descopera ca pensionarea nu e chiar asa de minunata cum credea.

Cand apare o oportunitate de a reveni la munca, Ben isi incearca fortele ca senior intern la un site de moda fondat si condus de Jules Ostin (Anne Hathaway).

In clasament se mai afla Everest, cu Jake Gylenhaal, cu incasari de 13 milioane de dolari.

Sicario, ce a rulat in 53 de cinematografe, a adunat 1,7 milioane de dolari, dar cifrele vor mai creste odata cu lansare si in cinematografele din afara SUA.

 

gossip