gossip

Hugh Jackman l-ar putea interpreta pe Ulise


24/08/2015


Lionsgate vor produce o adaptare dupa Odiseea lui Homer, iar Hugh Jackman este dorit in rolul lui Ulise.

Studiourile Lionsgate vor reproduce pentru cinema o anumita parte din viata lui Ulise cuprinsa in poemul lui Homer - Odiseea. Acestia il doresc pe Hugh Jackman sa interpreteze rolul principal din film.

La acest moment, discutiile sunt abia la inceput, iar Jackman se gandeste la rol. Francis Lawrence (The Hunger Games: Mockingjay) va regiza adaptarea.

Daca Hugh Jackman, starul din The Wolverine, va accepta rolul eroului grec Odiseu, el va avea de interpretat momentele de dupa caderea Troiei. Ulise este cel care a avut ideea realizarii calului de lemn in care s-a ascuns alaturi de alti cinci sute de soldati greci si a patruns in cetatea Troiei.

In film va mai fi prezentata reintoarcerea sa acasa, dupa razboi, care i-a luat zece ani, timp in care sotia Penelope si fiul sau, Telemach, il credeau mort deja. Penelope se gandea deja ca se poate recasatori.

Daca totul va decurge conform planului, Lawrence va incepe filmarile anul viitor. Peter Craig se va ocupa de scenariu, iar Nina Jacobson va fi unul dintre producatori.

Pana atunci, Hugh Jackman se pregateste pentru Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri de Joe Right, ce va fi lansat pe 9 octombrie, Eddie The Eagle al lui Dexter Fletcher, dar si in Wolverine ce va fi lansat in 2017.

 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip