gossip

Hugh Laurie, protagonistul serialului "Dr. House", va juca rolul principal într-un nou thriller medical


8/01/2016

Actorul britanic Hugh Laurie, protagonistul serialului "Dr. House", va juca rolul principal într-un nou serial, un thriller medical intitulat "Chance", produs de platforma online Hulu, informează allocine.fr.
Mai multe episoade din noul serial "Chance" vor fi regizat de Lenny Abrahamson, cineastul care a regizat în ultimii ani două filme apreciate de public şi criticii de cinema - "Frank" (2014) şi "Room" (2015).
 
Potrivit site-ului Deadline.com, actorul britanic Hugh Laurie va interpreta rolul principal în thrillerul medical "Chance".
 
Produs de Hulu, noul serial se inspiră dintr-un roman scris de Kem Nunn şi prezintă povestea unui medic specialist în neuropsihiatrie, care ajunge să se implice într-un conflict intens cu soţia abuzivă a unuia dintre pacienţii săi. Problema este că femeia respectivă lucrează pentru poliţie.
 
La realizarea episodului-pilot al noii producţii au colaborat scenaristul Kem Nunn, regizorul Lenny Abrahamson, creatoarea Alexandra Cunningham şi producătorul TV Michael London.
 
"Chance" va fi primul serial ce va fi regizat de Lenny Abrahamson.
 
Hulu a comandat deja două sezoane şi 20 de episoade pentru acest serial, a cărui lansare este prevăzută pentru sfârşitul anului 2016.
 
Hugh Laurie s-a născut în Oxford (Marea Britanie), pe 11 iunie 1959. A studiat la Oxford şi Eton. A jucat în filme de lungmetraj precum "Raţiune şi simţire" (1995), seria "Stuart Little", "Maybe Baby" (2000), "Street Kings" (2008), dar a devenit celebru pe plan mondial datorită rolului său din serialul TV "Dr. House", pentru care a trebuit să renunţe la accentul britanic. Pentru rolul din acest serial, Hugh Laurie a fost recompensat cu două premii Globul de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele trofee, două premii ale Sindicatului actorilor americani, două premii ale Asociaţiei criticilor de televiziune şi a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy.

gossip