gossip

Hulk si Red Hulk se bat in "Captain America: Civil War"


4/06/2015

O veste foarte buna pentru fani? Se aude ca William Hurt ar interpreta personajul Red Hulk in "Captain America: Civil War".

Supereroi Marvel precum Iron Man (Robert Downey Jr.) si Black Widow (Scarlett Johansson) se regasesc in echipa  "Captain America: Civil War". 
 
Se aude ca in noua productie va aparea Hulk sau Bruce Banner (Mark Ruffalo) si Red Hulk (William Hurt). Se zvoneste faptul ca William ar putea juca rolul generalului "Thunderbolt" Ross in "Captain America: Civil War". In cartile comice, generalul Ross este Red Hulk.
 
Spre deosebire de Bruce Banner, Red Hulk are tendinta de a-si folosi puterile pentru lucruri rele. Va fi negresit o batalie intre cei doi Hulk. Si dat fiind faptul ca bataia ar putea fi pe placul fanilor, ar putea ca ea sa se continue si in alte filme viitoare.
 
Pe langa bataia celor doi, Civil War ne-a mai aratat ca exista o lupta si intre Captain America si Tony Stark ca introducere in lupta Black Panther - Spider Man. 
 
Mai mult de atat, Captain America are de-a face cu cei mai rai - Crossbones si Baron Zemo.
 
Fratii Anthony si Joe Russo revin in postura de regizori, Kevin Feige ca producator, iar Christopher Markus si Stephen mcFeely fac echipa ca scenaristi.
 
Chiar daca Hulk si Red Hulk apar sau nu in "Captain America: Civil War", filmul distribuit de Forum Film va ajunge in cinematografe pe 6 mai 2016.
 
 

gossip