gossip

Iata cateva imagini din ce va fi in "Star Wars: The Force Awakens"


19/10/2015

Putin a mai ramas pana la premiera mult asteptatului "Star Wars: The Force Awakens/ Star Wars: Trezirea Fortei", in regia lui J.J. Abrams. Iata cateva imagini din ceea ce va fi si noul poster al filmului.
 

Fanii asteapta cu nerabdare noul film din seria Star Wars, al saptelea la numaratoare, ce va fi regizat de JJ Abrams si a carei actiune are loc la aproximativ 30 de ani dupa evenimentele din Star Wars: Episodul 6 - Intoarcerea lui Jedi.

Din distributie fac parte actori mai vechi precum Harrison Ford, Mark Hamill si Carrie Fisher, dar si mai noi John Boyega si Daisy Ridley.

In noul film climatul politic s-a schimbat, dar cumva a ramas similar. Acum exista Primul Ordin (noul Imperiu) care lupta impotriva celor din Rezistenta (o noua Alianta de Rebeli). Intra in scena si razboinicul Kylo Ren (Adam Driver). O noua generatie de eroi trebuie sa invinga inamicul.

Pe acest poster lansat de Disney apar personaje cunoscute precum Han Solo, Printesa Leia, Kylo Ren, Rey si Finn, Capitanul Phasma (Gwendoline Christie). Din peisaj lipseste Luke Skywalker.Regia este semnata de JJ Abrams care se ocupa si de scenariu alaturi de Lawrence Kasdan.

 

 Evenimentele descrise in Razboiul stelelor au loc intr-o galaxie fictiva. Multe specii de creaturi extraterestre (adesea umanoide) sunt descrise. Diversi roboti sau androizi, sunt de asemenea prezenti, fiind obisnuiti si in general construiti pentru a-si servi proprietarii. Calatoria in spatiu este foarte obisnuita si multe planete din galaxie sunt membre ale Republicii Galactice, mai tarziu reorganizata ca Imperiul Galactic.
 
Unul dintre elementele remarcabile din Razboiul stelelor este "forta", care este o forma omniprezenta de energie care poate fi utilizata de cei care au acea capacitate. Este descrisa in primul film produs ca "un camp energetic, creat de toate creaturile vii, care ne inconjoara, ne emotioneaza, [si] pastreaza galaxia la un loc.

"Star Wars: The Force Awakens/ Star Wars: Trezirea Fortei" (Star Wars VII) este o continuare la saga creata de George Lucas si va avea premiera in cinematografele de la noi pe 18 decembrie 2015, fiind distribuit de Forum Film Romania.

 

gossip