gossip

"Ice Age 5" a primit titlul oficial si a primit o noua data de lansare


10/08/2015

Studiourile 20th Century Fox au dat publicitatii numele oficial al Ice Age 5 - "Ice Age: Collision Course". Al cincilea capitol al francizei Blue Sky se va lansa pe 22 iulie 2016, nu pe 15 cum fusese initial anuntat.

 

Primul film Ice Age a fost lansat in 2002, iar franciza include Ice Age: The Meltdown (2006),  Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009) si Ice Age: Continental Drift (2012).

De Ice Age 5 se vor ocupa Mike Thurmeier si Galen T. Chu, in calitate de regizori, si Michael J. Wilson de scenariu.

Din distributie fca parte Ray Romano - Manny, Denis Leary - Diego si John Leguizamo - Sid. Chris Wedge va in continuare vocea lui Scrat. Lor li se vor alatura si alte nume celebre din filmele anterioare.

In continuare povestea este centrata asupra personajelor principale si pe telul lor de a supravietui schimbarilor mediului inconjurator. Vor ajunge pe insula din Ice Age anterior. Aventura este maxima, ca de fiecare data. Sid, Diego si Manny vor trebui sa reziste catastrofei pentru care Scart se face vinovat... din dragoste pentru alune.

Ii vor regasi pe eroi pe plaja, in timp ce Sid face probe de voce, Diego este deja un munte de nervi, iar manny incearca sa doarma. Din peisaj nu lipseste strigatul mamutului "Liniste!".

Data a fost schimbata pentru ca Ice Age 5 sa nu fie umbrit de lansarea filmului Blockbuster 3, programata tot pe 15 iulie 2016, sau a Star Trek 3, ce va avea premiera tot in aceeasi zi.

Ice Age 5 va fi distribuit in cinematografele din Bucuresti si din tara de Odeon Film.

 

gossip