gossip

In 2019 va fi lansat un film inspirat de "Hello Kitty"


6/07/2015

Compania japoneza Sanrio are in plan sa finanteze si sa produca un film bazat pe acest personaj si sa il lanseze in toate cinematografele din lume in 2019.

 

Brandul japonez Hello Kitty cunoscut in intreaga lume - un cap de pisica cu funda rosie si sase mustati simetrice, va avea o adaptare pentru cinema.Proiectul va avea un buget estimat undeva intre 160 si 240 milioane de dolari (inclusiv publicitatea). Fox Animation a cerut drepturile de la Sanrio pentru personajele Mr.Men si Little Miss, in luna ianuarie. Directorul Rehito Hatoyama de la Sanrio se va uita pentre proiect.

Printre alte personaje celebre ale companiei se numara si My Melody si Little Twin Stars, care implinesc 40 de ani. Anul trecut Hello Kitty a aniversat aceasta varsta.

Sanario detine intreaga franciza Hello Kitty. Pentru lansarea filmului, compania are in plan sa deschida o subsidiara in SUA, care se va numi Sanrio Media & Pictures Entertainment Inc.

Hello Kitty este un brand bine vandut sub toate formele, de la haine pana la desene si jocuri video. Numai filmul lipsea.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip