gossip

In "Downsizing", Matt Damon imparte scena cu Reese Witherspoon


5/10/2015

"Downsizing" este noul proiect al lui Alexander Payne, ce ii va avea in distributie pe Matt Damon (The Martian) si Reese Witherspoon.

Regizorul se va intoarce in Nebraska si la studiourile Paramount pentru urmatorul sau film - Downsizing. Proiectul a fost initial pregatit alaturi de cei de la Fox.

Payne este la cea de-a treia colaborare cu studiourile. Filmul, o satira sociala, spune povestea unui barbat care realizeaza ca viata sa ar fi cu mult mai buna daca ar putea sa se ascunda de cei din jur. El are optiunea de a se alatura unei comunitati de oameni mici care sunt raspanditi peste tot in lume.

Proiectul cinematografic are un scenariu scris de Payne si Jim Taylor, alaturi de care regizorul Alexander a impartit un Oscar pentru un scenariu adaptat, pentru "Sideways", iar impreuna au lucrat si la About Schmidt.

Downsizing este o noua colaborare a lui Payne cu Reese Witherspoon, dupa ce actrita a primit un rol in satira "Election" in care a avut rolul unei studente ambitioase si care a jucat impreuna cu Matthew Broderick.

Matt Damon a renuntat la rolul din "The Great Wall" pentru acest film.

Pre-productia a luat startul in 2009, dar a fost pus pe tusa in momentul in care Payne a decis sa se focuseze pe "The Descendants", apoi pe "Nebraska".

Matt Damon poate fi vazut acum in cinematografe in pelicula "Martianul". Detalii aici

gossip