gossip

In "The Martian", Matt Damon care paseste pe Marte


10/06/2015

"The Martian", o productie 20th Century Fox distribuita in Romania de Odeon Film, prezinta misiunea astronautului Mark Watney (Matt Damon) pe planeta Marte.

"The Martian" este cel mai nou film in care joaca Matt Damon, ce are rolul astronautului Mark Watney despre care se crede ca este mort dupa ce este surprins de o furtuna de nisip si se pierde de echipa sa.
 
Dar Watney supravietuieste si se trezeste singur pe o planeta ostila avand la dispozitie cateva provizii, astfel ca trebuie sa dea dovada de ingeniozitate pentru a supravietui pentru a gasi o cale sa ia contact cu cei de pe Pamant pentru a le spune ca este viu. Urmatoarea misiune pe marte ar putea avea loc abia peste patru ani.
 
De la milioane de kilometri departare, NASA si o echipa internationala de oameni de stiinta incearca din rasputeri sa-l aduca acasa pe "Martian". In tot acest timp, echipa astronautului pun la cale un plan indraznet, daca nu imposibil, de salvare. 
 
"The Martian" se bazeaza pe romanul lui Andy Weir, care si-a publicat cartea gratis pe site-ul personal. 
 
Cadrele au fost filmate in Wadi Rum din Iordania, unde se gaseste un desert colorat care te duce cu gandul la Marte. Filmul marcheaza cea de-a doua colaborare a lui Matt Damon cu Jessica Chastain, dupa "Interstellar" din 2014.
 
Fostul astronaut Chris Hadfield a declarat ca filmul are o combinatie buna de poveste originala, personaje interesante si o tehnica fascinanta aproape de realitate. Chiar si NASA s-a implicat in acest proiect cinematografic. A dat permisiunea de a se folosi logo-ul  lor pe costume, cativa experti si-au oferit sprijinul pentru realizarea filmului, productia a lucrat cu oficiali de la Jet Propulsion Lab NASA.
 
"The Martian" este regizat de Ridley Scott, dupa un scenariu al lui Drew Goddard. Din distribuţie mai fac parte Jessica Chastain (Interstellar, Zero Dark Thirty), Kristen Wiig (Welcome to Me, The Skeleton Twins), Kate Mara (“House of Cards,” Fantastic Four), Michael Pena (Fury, End of Watch), Jeff Daniels (“The Newsroom,” Dumb and Dumber To), Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave, Children of Men), Donald Glover (“Community,” Mystery Team) si romanul Sebastian Stan (Captain America: Civil War, Ricki and the Flash, Black Swan, Captain America: Winter Soldier).
 
"The Martian" este distribuit in cinematografe de Odeon Film si va avea premiera pe 27 noiembrie 2015.
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip