gossip

Inna, pe coloana sonora a comediei "Spy", cu Jude Law si Jason Statham


1/04/2015

Cantareata Inna are o piesa inclusa pe coloana sonora a celei mai asteptate comedii ale verii - "Spy". Piesa se numeste Cola Song.

Piesa "Cola Song" interpretata de INNA a ajuns pe coloana sonora a filmului de comedie "Spy", in urma unui contract semnat de echipa artistei si compania de productie a filmului. Vestea a fost confirmata pentru Radio 21.
 
"Spy/Spioana" este o comedie in regia lui Paul Feig, cel care semneaza si scenariul filmului. 
 
Susan Cooper, interpretata de nimeni alta decat Melissa McCarthy, este o angajata neobisnuita CIA, ea fiind o fosta profesoara. Prin acest job de analist, ea spera ca viata ei va deveni mult mai interesanta, plina de adrenalina dat fiind faptul ca va putea lua parte la misiuni extrem de periculoase. Ii place sa se implice, astfel ca de multe ori il ajuta pe prietenul ei Bradley Fine, interpretat de Jude Law, atunci cand acesta este pe teren.
 
Susan lasa munca de birou si se ofera voluntar pentru a lucra sub acoperire si a se infiltra in lumea periculoasa a unei traficante de arme pe nume Rayna Boyanov, interpretata de Rose Byrne, si pentru a impiedica detonarea unei bombe ce ar putea pune omenirea in pericol.
 
Din distributia "Spy/Spioana"  fac parte Melissa McCarthy, Jason Statham, Rose Byrne, Morena Baccarin, Jude Law, 50 Cent, Miranda Hart si multi altii.
 
Filmul, ce are actiune si comedie din plin, este produs de Feigco Entertainment, Chernin Entertainment si distribuit in Romania de Odeon Cineplex. Filmul va fi lansat pe 5 iunie 2015.

gossip