gossip

Ionut Grama va juca in "The House", un horror romanesc


19/06/2015

 Ionut Grama va juca in horror-ul romanesc "The House, in regia lui Michele Horatiu Bob, ce va fi lansat in cinematografe in 2016.

"The House". aflat acum in pre-productie, este regizat de Michele Horatiu Bob si este produs de Bobby Barbacioru (Luna Films) si Andrei Baltaretu (Imago Creative Studio), avand ca partener Bell Film.
 
Din distributie fac parte Ionut Grama si doua actrite de origine bulgara Didi Jhivkova si Dessi Morales, din cate se cunoaste pana in prezent.
 
Filmarile pentru "The House" vor debuta in luna septembrie a acestui an.
 
Filmul spune povestea a doua suflete inocente din familii ce provin din medii diferite, ce platesc cu viata pentru iubirea lor interzisa. Actiunea are loc in urma cu 50 de ani. Aceste doua suflete pereche nu pot fi impreuna decat pe 30 noiembrie, in Noaptea Lupilor, iar in aceasta noapte creaturile vor face orice este posibil pentru a fi impreuna.
 
Trei prieteni, George, Daniel (Ionut Grama) si Bogdan se trezesc in mijlocul acestei povesti de dragoste supranaturala. Ei vor deveni un fel de punte de legatura intre lumea amteriala si cea spectrala, dupa ce vor gasi la o ferma abandonata un medalion misterios.
 
Cei trei prieteni vor trebui sa infrunte cele mai mari si intunecate temeri ale lor noaptea, caci vor fi vanati de forte pe care le-au trezit la viata. Dragostea este eterna, cum se spune. Asta, daca nu te ucide.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip