gossip

J.K. Simmons vorbeste despre continuarile la "Terminator Genisys"


7/07/2015

In timp ce "Terminator Genisys" ruleaza inca in cinematografe, JK Simmons dezvaluie faptul ca exista continuari ale Terminator.

 

JK Simmons sustine declaratiile celor de la Paramount si spune ca va juca in continuarile francizei SF Terminator Genisys - Terminator 6 si 7. Acesta va avea doua sequel-uri ce vor fi lansate in cinematografe in 2017 si 2019. Cel putin asa ar trebui sa se intample in viitor.

Terminator Genisys este cea de-a cincea parte a francizei Terminator, unde Arnold Schwarzenegger joaca rolul celebrului T-800. Alaturi de el mai apar Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney, J. K. Simmons, Dayo Okeniyi, Matt Smith, Courtney B. Vance, Byung-Hun Lee.

 In ce priveste viitoarele filme, JK Simmons da cateva detalii despre personajul sau, detectivul O'Brian care supravietuieste, gratie si Terminatorului, dar si norocului. O'Brian este singurul, din anul 2017, din lumea normala, care realizeaza cum merg treburile. Desigur, nimeni nu il crede, dar nici nu se lasa. Nivelul de credibilitate al personajului va fi descoperit pe parcurs.

Din cate se stie viitoarele filme au scenariul gata, nu lipseste Arnold din distributie, iar David Ellison si Dana Goldberg sunt producatori. Cei doi au declarat la un moment dat ca viitoarele filme vor fi lansate daca Terminator 5 se va vinde bine, caci astfel inseamna ca publicul nu s-a plictisit de acest film.

PROGRAM TERMINATOR GENISYS LA CINEMAPRO

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip