gossip

Jack Huston & Jennifer Aniston, impreuna in "The Yellow Birds"


7/10/2015

Jack Huston si Jennifer Aniston vor juca impreuna in filmul de razboi The Yellow Birds, regizat de Alexandre Moors.

Jack Huston va avea rolul pe care initial il dorea Benedict Cumberbatch in drama de razboi The Yellow Birds. Jennifer Aniston face si ea parte din proiectul regizat de Alexandre Moors.

Filmul este bazat pe romanul lui Kevin Powers "Iraq War". Acest film este al doilea proiect pentru Mark Canton si Courtney Solomon de la Cinelou Films, cei care si finanteaza filmul.

Din distributie mai fac parte Tye Sheridan si Alden Ehrenreich.

Filmul urmeaza povestea a doi soldati tineri care devin prieteni pe campul de lupta. Personajul interpretat de Ehrenreich, Daniel Murphy - cel mai mare ca varsta dintre ei - 21 de ani, ii promite celuilalt, adica lui John Bartle (rolul lui Sheridan) ca va avea grija de el. O misiune dificila pe timp de razboi.

Huston va interpreta rolul sergentului Sterling, iar Aniston va fi mama soldatului mai tanar (cel jucat de Sheridan).

Jack Huston a jucat si rolul facut faimos de Charlton Heston - Ben Hur in remake-ul Ben Hur al celor de la MGM si Paramount Pictures. El a mai jucat si in productia HBO - Boardwalk Empire.

Jack avea pregatit si rolul lui Brandon Lee in remake-ul The Crow pentru Ed Pressman si Relativity, inainte de aparitia problemelor financiare ale companiei.
 

gossip