gossip

"Jack Reacher 2" are data de lansare si o noua actrita in rolul principal


4/09/2015

Paramount Pictures va lansa continuarea "Jack Reacher" pe data de 1 octombrie 2016. Tom Cuise merge cu rolul principal mai departe.

Tom Cruise este Jack Reacher, un fost politist militar caruia ii place dreptatea. Calatoria sa prin tara ii scoate in cale numeroase situatii pe care el trebuie sa le rezolve.

Cobie Smulders (Avengers - Agent Maria Hill)  va  juca rolul principal feminin in Jack Reacher 2.

Ed Zwick va regiza filmul dupa un scenariu ce ii apartine lui Richard Wenk, pe care Ed l-a rescris recent impreuna cu mai vechiul sau colaborator Marshall Herskovitz.

Christopher McQuarrie s-a ocupat de regia primei parti, care a avut incasari globale de 218 milioane de dolari. Rosamund Pike a detinut rolul principal feminin in prima parte a francizei.

Jack Reacher 2 se va baza pe cartea "Never Go Back" a autorului Lee Child, in care Jack afla ca fostul sau comandant a fost arestat.

Paramount si Skydance se vor ocupa de continuarea ce va fi produsa de Tom Cruise impreuna cu Don Granger si McQuarrie ca producatori executivi.

Filmarile la Jack Reacher 2 vor incepe in noiembrie 2015, iar lansarea se doreste a fi pe 1 octombrie 2016, daca totul va merge bine.

 

gossip