gossip

James Cameron se inspira din “Battle Angel Alita”, o productie manga japoneza


15/10/2015

James Cameron si Jon Landau se vor ocupa de productia 20th Century Fox intitulata “Alita: Battle Angel”.

In prezent se poarta negocieri cu Robert Rodriguez care s-ar putea ocupa de regie daca va accepta termenii contractului.

“Alita: Battle Angel” va fi un film live-action ce are la baza manga japoneza si seria "Battle Angel Alita" de Yukito Kishiro, publicate pentru prima oara in 1990. Povestea are loc in secolul 26 iar actiunea se invarte in jurul personajului ce da si numele filmului - o femeie cyborg ce sufera de amnezie si care este salvata duntr-un cimitir de fiare vechi de catre un doctor, al carui nume este imprumutat de la pisica sa decedata. El o va reconstrui pe Alita care isi va mai aminti doar cum sa lupte, stilurile de lupta, care va fi o luptatoare puternica gata sa infranga toti criminalii.

Filmul va explora calatoria unei femei in drumul spre auto-cunoastere si descoperirea dragostei.

Robert Rodriguez a mai regizat filme precum “El Mariachi,” “Desperado,” “Once Upon a Time in Mexico,” “From Dusk till Dawn,” “Sin City” si filme pentru cei mici.

Cameron si Landau vor produce filmul “Alita: Battle Angel”pentru Fox prin compania lor Lightstorm Entertainment, dar vor lucra in continuare si la cele trei continuari "AVATAR" care sunt acum in pre-productie.
 

gossip