gossip

Jeremy Irons si Brendan Gleeson, in distributia filmului "Assassin's Creed"


5/10/2015

Jeremy Irons si Brendan Gleeson sunt cei mai noi actori anuntati ca fac parte din distributia filmului regizat de Justin Kurzel "Assassin's Creed".

Cei doi se alatura duo-ului Michael Fassbender - Marion Cotillard, care fac parte din distributia filmului adaptat dupa jocul video celebru.

Jeremy Irons va juca rolul tatalui lui Cotillard, in timp ce Gleeson va fi tatal lui Fassbender.

Pelicula urmeaza acelasi subiect ca in joc - prin deblocarea codului sau genetic, Callum Lynch (Fassbender) descopera ca este descendent al societatii secrete a Asasinilor, poate debloca amintiri genetice care ii permit sa retraiasca aventurile stramosului sau, Aguilar, din secolul 15 in Spania.

Dupa ce acumuleaza cunostinte si abilitati, Lynch este gata sa-i aduca pe Cavalerii Templieri in vremurile noastre.

"Assassin's Creed" este regizat de Justin Kurzel (MacBeth). Filmarile au inceput in luna august a acestui an.

Alaturi de Michael Fassbender, in film mai joaca Marion Cotillard (The Dark Knight Rises), Michael Kenneth Williams (12 Years a Slave) si Ariane Labed (Before Midnight).

Bazat pe jocul popular si prolific cu acelasi nume produs de Ubisoft, versiunea de film Assassin's Creed va ajunge in cinematografe pe 21 decembrie 2016.

Un nou joc video "Assassin's Creed" va fi lansat pe 23 octombrie, pentru PlayStation 4 si Xbox One, se va numi Assassin's Creed Syndicate.

 

gossip