gossip

Jessica Chastain filmeaza la Praga pentru "The Zookeeper’s Wife"


20/10/2015

Jessica Chastain a inceput filmarile la "The Zookeeper’s Wife" in Praga. Aceeasi locatie ca si in cazul "Underworld 5".

Productia "The Zookeeper’s Wife" a inceput filmarile in Cehia, cu Jessica Chastain in rolul principal. Filmul este o adaptare dupa romanul (cu acelasi nume) nonfiction al lui Diane Ackerman bazat pe jurnalele Antoniei Zabinski.

Focus Features va lansa pelicula. Universal Pictures International se va ocupa de distributia filmului in UK, Franta, Germania, America Latina si Europa de Est.

Jessica Chastain, nominalizata de doua ori la Academy Award, o va interpreta pe Antonia Zabinski. Niki Caro (Whale Rider, North Country) va fi regizorul.

Actiunea are loc in 1939, Polonia, si este despre eroism. Polonia este tara de bastina a Antoniei si a sotului sau, Dr. Jan Zabinski  (Johan Heldenbergh). Gradina ZOO infloreste sub oranduirea dr. Jan, dar si sub ingrijirea Antoniei. Cand tara le este invadata de nazisti, cei doi sunt fortati sa-l raporteze Reich-ului pe seful gradinii zoo, Lutz Heck (Daniel Bruhl). Usor, usor, ei incepu sa lucreze cu Rezistenta si sa puna in aplicare un plan care sa le salveze lor viata dar si pe a altor sute de oameni, iar impreuna vor forma Gjetto-ul Varsovia.

Din distributie mai fac parte Michael McElhatton (“Game of Thrones”), Iddo Goldberg (Defiance, The Courageous Heart of Irena Sendler), Goran Kostic (In the Land of Blood and Honey) si actrita israeliana Shira Haas (care joaca in A Tale of Love and Darkness, filmul cu care Natalie Portman va debuta ca regizor), dar si Efrat Dor (Achat Efes Efes, Asfur, and Mermaids).

Scenariul ii apartine Angelei Workman (War Bride). Filmul este produs de Jeff Abberley prin compania sa Scion Films, dar si de Kim Zubick si Diane Levin.

 

gossip