gossip

Jim Carrey, vinovat de moartea fostei iubite?


30/09/2015

Cathriona White, fosta iubita a lui Jim Carrey in varsta de 28 de ani, a fost gasita moarta, la cateva zile dupa despartirea de actorul de comedie.

Presa de scandal sugereaza ca unul dintre motivele pentru care White s-a sinucis este tocmai despartirea de Carrey. Ea a fost gasita moarta in locuinta ei din Los Angeles, luni noaptea. Cei doi s-au despartit in urma cu putine zile. Gurile rele sustin ca ea nu a putut trece peste aceasta despartire.

Cei care i-au gasit trupul neinsufletit au fost doi prieteni ai acesteia care, dupa ce nu au putut da de ea la telefon, s-au deplasat la locuinta ei. Au alertat imediat organele de politite, care in prezent efectueaza o ancheta pentru a stabili motivele acestuio gest fatal. Femeia a murit in urma unei supradoze de medicamente.

Alte surse sustin ca la fata locului politia ar fi gasit si un bilet adresat lui Jim Carrey, dar nu a fost dezvaluit si continutul acestuia.

Cathriona White si Jim Carrey aveau o relatie din 2012, si se pare ca despartirea lor ar fi avut loc pe 24 septembrie anul acesta. Politia continua ancheta.

 

gossip