gossip

Jim Parsons si Isla Fisher joaca in "Visions"


27/08/2015

Dupa ce a regizat filme precum Saw, Room 6 si Jessabelle, Kevin Greutert aduce in atentia publicului un film horror-thriller numit "Visions".

Dupa ce s-a mutat de la oras pe un domeniu cu podgorie, pentru a incepe o noua viata alaturi de sotul ei David (Anson Mount), Eveleigh (Isla Fisher) incepe sa experimenteze viziuni terifiante dar si zgomote ciudate. Nimeni nu le mai vede sau aude in afara ei, nici chiar David, care devine tot mai ingrijorat de starea sotiei sale. Disperata sa demonstreze ca nu este nebuna, Eveleigh cauta localnici care sa ii povesteasca despre istoria podgoriei, a domeniului sau, in care este acum captiva. Cand piesele din puzzle se aduna, raspunsul este de departe unul diferit - si cu mult mai periculos pentru ea, David si viitorul copil, decat si-ar fi imaginat.

Filmul este o productie Blumhouse Productions, centrat asupra unei singure intrigi, scenariul este scris de Lucas Sussman (Below, Teen Wolf - un episod) si  L.D. Goffigan (Hunger). Filmarile vor incepe intr-o luna sau doua.

Din distributie fac parte Anson Mount, Isla Fisher, Jim Parsons, Gillian Jacobs, Eva Longoria, Bryce Johnson. Jason Blum (The Purge, Insidious, Paranormal Activity franchises) produce filmul pentru Blumhouse Productions.

Nu se cunoaste data de lansare in SUA, insa "Visions 2" va ajunge in cinematografele internationale, si la noi distribuit de InterCom Film, pe 18 septembrie 2015.

 

gossip