gossip

John Carter de pe Marte acum pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD


11/07/2012

Inspirat din romanul Printesa martiana scris de Edgar Rice Burroughs, John Carter de pe Marte este o aventura antrenanta, distribuita de catre Pro Video in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD, in toate magazinele de specialitate, incepand cu 11 iulie.

John Carter de pe Marte acum pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD
Fascinat de calatoria eroului, regizorul Andrew Stanton povesteste ce l-a determinat sa realizele filmul: "Am descoperit cartile la varsta perfecta. Aveam 10 ani si m-am indragostit imediat de ideea unui pamantean ajuns pe Marte, printre creaturi ciudate. E un strain intr-un loc strain. Acesta este un concept romantic pentru un film de aventura si SF."


Fost militar de renume, tanarul John Carter (Taylor Kitsch) este teleportat in mod inexplicabil pe Marte, unde un razboi de proportii epice intre locuitori il transforma in principalul aparator al frumoasei printese Dejah Thoric (Lynn Collins). Cu o intreaga planeta pe cale de disparitie, Carter isi redescopera umanitatea si isi foloseste puterile recent dobandite, incercand sa puna capat revoltelor.


Considerat de multi drept primul erou spatial, John Carter a devenit de-a lungul anilor sursa de inspiratie pentru super-eroi de neegalat ca Superman si filme extrem de populare precum Star Wars sau Avatar.


Despre cum a aparut ideea filmului, dar si alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteti afla urmarind elementele bonus exclusive de pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD: 100 de ani de existenta a lui John Carter, Comentariu audio, Galerie cu gafe, scene taiate la montaj si multe altele.


Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment si distribuit de catre Pro Video, John Carter de pe Marte va putea fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD la preturile recomandate de 139.90 RON, 79.90 RON si 51.90 RON.


gossip