gossip

"Jurassic World" ramane pe primul loc in box-office


29/06/2015

Detine recordul pentru filmul cu cele mai bune incasari la debut, si in continuare, Jurassic World continua sa fie lider.

Desi a avut filme cu care sa se lupte in cinematografe, Jurassic World merge in continuare pe aceeasi panta ascendenta ca la debut. In urma bataliei cu Inside Out/Intors pe Dos, Jurassic a iesit invingator la incasari.  A atins 500 de milioane de dolari reprezentand incasarile din vanzarile de bilete la cinema. 
 
Regizat de Colin Trevorrow, cu Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Jake Johnson si Nick Robinson in distributie, Jurassic World poate fi desemnat, cu siguranta, filmului anului 2015.
 
In topul incasarilor Jurassic World este urmat de Inside Out, 52 milioane de dolari incasari peste weekend, Ted 2 - 33 milioane de dolari, Mad Max (2015) 12,2 milioane de dolari si Spy/Spioana - 7,8 milioane de dolari.
 
Ramane de vazut cat de bun va fi Terminator 5 sau Terminator Genysis din a carei distributie fac parte Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney, J. K. Simmons, Dayo Okeniyi, Matt Smith, Courtney B. Vance, Byung-Hun Lee.
 
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

gossip