gossip

Kate Beckinsale si Theo James au inceput filmarile la "Underworld 5: Next Generation"


20/10/2015

Au inceput si filmarile pentru "Underworld 5: Next Generation", iar prima oprire este Praga. De pe platourile de filmare nu au lipsit Kate Beckinsale si Theo James.

Productia Screen Gems/Lakeshore Entertainment continua seria "Underworld" cu cel de-al cincilea film. Cele zece saptamani de filmari vor avea loc exclusiv in capitala Cehiei, Praga, precum si in zonele din imprejurimi. Kate va fi in continuare Selene.

Theo James (The Divergent) va fi David, aliatul Selenei, un rol pe care el l-a jucat in UNderworld: Awakening.

Actorii britanici Tobias Menzies (“Outlander”, “Rome”) si Lara Pulver (“Sherlock”) vor avea de interpretat personaje precum noul lider al Licanilor, respectiv un vampir ambitios si de temut. Charles Dance (“Game of Thrones”) va fi din nou Thomas, un vampir mai in varsta. Din distributie mai fac parte Peter Andersson (The Girl with the Dragon Tattoo), Clementine Nicholson, Bradley James (“Damien”) si Daisy Head (din viitorul Fallen).

De regie se va ocupa Anna Foerster, cunoscuta si pentru blockbustere epice ca Independence Day, The Day After Tomorrow si White House Down, dar si seriale precum Criminal Minds si Outlander.

Scenariul a fost scris de Cory Goodman (The Last Witch Hunter, Priest) si are la baza personajele originale create de Kevin Grevioux, Len Wiseman si Danny McBride.

"Underworld 5: Next Generation" va ajunge in cinematografe pe 21 octombrie 2016.

Theo James

 

gossip