gossip

Kate Winslet, in rolul lui Lee Miller, corespondent de razboi


14/10/2015

Kate Winslet va juca rolul lui Lee Miller, corespondent de razboi in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, pentru revista Vogue.

Kate Winslet va face cronica de la evenimentele de la London Blitz, eliberarea Parisului dar si de la taberele Buchenwald si Dachau.

Troy Lum si Andrew Mason de la Hopstoch Features se vor ocupa de filmul intitulat "The Lives of Lee Miller", o biografie scrisa de fiului acesteia, Antony Penrose. De productie se vor ocupa tot Lum si Mason.

Penrose a oferit acces exclusiv la datele din arhiva despre mama sa, fotografii si jurnale ale acesteia.

Lee Miller a avut o viata memorabila. A fost un model la New York, o muza pentru artisti precum Picasso si Man Ray, dar s-a facut remarcata in Europa si ca fotojurnalista. Winslet a devenit si mai puternica dupa rolul din "Steve Jobs", filmul celor de la Universal regizat de Danny Boyle, cu Michael Fassbender in rolul principal.

Hopscotch a fost lansat de Lum, Mason si John Collee (scenarist la Master and Commander), iar cele mai recente productii produse include si filmele "Saving Mr. Banks" si "The Water Diviner", cel din urma regizat de Russell Crowe.

 

 

gossip