gossip

Kit Karington "Jon Snow" este imitat de fani (Video)


19/06/2015

Kit Karington este interpretul personajului Jon Snow din serialul de succes Game of Thrones, productie HBO.

Considerat a fi cel mai depresiv serial de televiziune din lume, din pricina faptului ca nimic nu este dupa cum te duce intuitia sau cum ti-ai fi dorit, Game of Thrones este si unul dintre cele mai de succes seriale, dar si unul dintre cele mai scumpe.
 
La finalul sezonului 5, Jon Snow moare dupa ce este tradat si injunghiat cu brutalitate de fratii sai din Night's Watch. Cu siguranta ca nimeni nu si-ar fi dorit asta, iar reactiile fanilor au fost din cele mai diverse. Nimeni nu stie daca Jon Snow si-a gasit sfarsitul ca nu l-am vazut murind. Un episod ce a fost urmarit de circa 8,1 milioane de fani chiar daca la aceeasi ora se difuza un meci de baschet din finala NBA!
 
Sezonul sase poate aduce noi surprize din partea regizorului Dan Weiss si a autorului celebru George RR Martin. Numai ei stiu ce poate fi mai departe.
 
Intr-un interviu, Kit declara ca nu crede ca Snow moare, caci nu si-a cunoscut inca mama. Mai mult, se pare ca autorul ar fi lasat o portita deschisa pentru personaj. 
 
Cum serialul a adunat o groaza de fani, fiecare actor are admiratorii sai. Trei dintre acestia au avut posibilitatea de a-l imita pe Kit Karington in emisiunea Jimmy Kimmel Live. Cat de bine le-a iesit puteti vedea si voi:

gossip